tr / en

ÖZGEÇMİŞ

DOWNLOAD CV

Yağmur Tanrısevsin 24 Ağustos 1990’da doğdu.
 
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu olan Yağmur Tanrısevsin, Craft Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi aldı.
 
Oyunculuk kariyerine 2012 yılında “Adını Feriha Koydum” dizisinde canlandırdığı “Ece” karakteriyle giriş yapan Yağmur Tanrısevsin kariyeri boyunca; “Pis Yedili” (2012), “Güneşi Beklerken” (2013-2014), “Kaçak” (2014), “Bana Baba Dedi” (2015) ve “Mayıs Kraliçesi” (2015) dizilerinde, “Katran” (2015), “Geniş Aile: Yapıştır” (2015) ve “Yok Artık 2” filmlerimde rol aldı.
 
Yağmur Tanrısevsin son olarak “İki Yalancı” (2017) dizisinde “Duygu” karakterini canlandırmıştır.

 

Filmografi
İki Yalancı (TV Dizisi 2017)
Yok Artık 2 (Film 2016)
Mayıs Kraliçesi (TV Dizisi 2015)
Geniş Aile: Yapıştır (Film 2015)
Katran (Film 2015)
Bana Baba Dedi (TV Dizisi 2015)
Kaçak (TV Dizisi 2014)
Güneşi Beklerken (TV Dizisi 2013-2014)
Pis Yedili (TV Dizisi 2012)
Adını Feriha Koydum (TV Dizisi 2012)