tr / en

ÖZGEÇMİŞ

DOWNLOAD CV

7 Eylül 1977 yılında Ordu’da doğdu. 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünü kazandı ve 2006 yılında mezun oldu.

2006-2011 yılları arasında Oyun Atölyesi’nde “Hırçın Kız” ve “Macbeth” oyunlarında oynadı.

Oyunculuk kariyeri boyunca “Kiralık Aşk”, “Seddülbahir 32 Saat”, “Dila Hanım”, “A.Ş.K”, “Hayat Devam Ediyor”, “Firar” ve “Hatırla Sevgili” dizilerinin yanı sıra; , “Meddah” ve “Dilber’in Sekiz Günü” filmlerinde ve “Gökyüzünün Altında”, “Kaygan Zemin” kısa filmlerinde yer aldı.

Osman Akça son olarak "Eski Köye Yeni Adet" isimli sinema filminde rol almıştır.

 

Filmografi

Eski Köye Yeni Adet (Film 2018)

Kiralık Aşk (TV Series 2015-2017)

Seddülbahir 32 Saat (Mini Series 2016)

Kaygan Zemin (Short Film 2015)

Meddah (Film 2014)

Dila Hanım (TV Series 2013)

A.Ş.K. (TV Series 2013)

Hayat Devam Ediyor (2012)

Dilber’in Sekiz Günü (Film 2008)