tr / en

ÖZGEÇMİŞ

DOWNLOAD CV

Eda Ece, 20 Haziran 1990 yılında İstanbul'da doğdu.

Şişli Terakki Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde okudu. 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başlayan Eda Ece, "Beni Böyle Sev", "İlişki Durumu Karışık" tv dizilerinde, "Kızım İçin", "Kocan Kadar Konuş", "Kocan Kadar Konuş Diriliş", "Görümce", "Deli Dumrul", "Yol Arkadaşım" ve "Deliha 2” sinema filmlerinde rol aldı.

Eda Ece son olarak, Fox Tv'de yayınlanan "Yasak Elma" dizisinde "Yıldız" karakteriyle başrol oynamaktadır.

 

Filmografi
Yasak Elma (TV Dizisi 2018- )
Deliha 2 (Film 2018)
Yol Arkadaşım (Film 2017)
Deli Dumrul (Film 2017)
Görümce (Film 2016)
Kocan Kadar Konuş 2: Diriliş (Film 2016)
İlişki Durumu: Karışık (TV Dizisi 2015-2016)
Kocan Kadar Konuş (Film 2015)
Beni Böyle Sev (TV Dizisi 2013-2015)
Kızım İçin (Film 2013)
Pis Yedili (TV Dizisi 2011-2014)