tr / en

ÖZGEÇMİŞ

DOWNLOAD CV

Ece Hakim 1998 yılında İstanbul’da doğdu. 

2004 yılında “Anlat İstanbul” filmiyle giriş yaptığı oyunculuk kariyeri boyunca “Yağmur Zamanı”, “Candan Öte”, “İyi ki varsın”, “Kelebek Çıkmazı”, “Avrupa Yakası”, “Gece Gündüz”, “Aşk ve Ceza”, “Umutsuz Ev Kadınları”, “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” gibi pek çok tv dizisinde yer aldı.

2017 yılı itibariyle %100 burslu olarak kazandığı Harvard Üniversitesi’nde Psikoloji eğitimine devam etmekte olan Ece Hakim, son olarak Harvard Üniversitesi’nde Loeb Experimental Tiyatrosu’nda “Frank Steins” oyununda rol almıştır.

Filmografi
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV Dizisi 2015-2016-2017)
Umutsuz Ev Kadınları (TV Dizisi 2011-2012-2013-2014)
Aşk ve Ceza (TV Dizisi 2010)
Gece Gündüz (TV Dizisi 2008)
Avrupa Yakası (TV Dizisi 2008)
Kelebek Çıkmazı (TV Dizisi 2007)
İyi ki Varsın (TV Dizisi 2006)
Candan Öte (TV Dizisi 2006)
Yağmur Zamanı (TV Dizisi 2005)
Anlat İstanbul (Film 2004)