tr / en

ÖZGEÇMİŞ

DOWNLOAD CV

24 Aralık 1982’de İstanbul’da doğdu. Oyunculukla başladığı kariyeri boyunca “Son”, “Boynu Bükükler”, “Maral”, “Mayıs Kraliçesi”, “Kanıt: Ateş Üstünde”, “Seven Ne Yapmaz” dizilerinin yanı sıra “Çilek” ve “Kampüste Çıplak Ayaklar”, “Can Feda” ve "Aslı Gibidir" adlı sinema filmi projelerinde yer aldı.

 “Cola Turka”, “ Pepsi” ve “Mini Cooper” markalarının reklam yüzü oldu.

Ahmet Olgun Sünear son olarak "Erkenci Kuş" dizisinde "Bulut" karakterini canlandırmıştır.

Filmografi
Erkenci Kuş (TV Dizisi 2019)
Aslı Gibidir (Film 2019)
Can Feda (Film 2018)
Seven Ne Yapmaz (TV Dizisi 2017)
Kanıt : Ateş Üstünde (TV Dizisi 2016)
Mayıs Kraliçesi (TV Dizisi 2015)
Maral (TV Dizisi 2015)
Boynu Bükükler (TV Dizisi 2014)
Çilek (Film 2014)
Son (TV Dizisi 2012)
Kampüste Çıplak Ayaklar (Film 2009)