tr / en

ÖZGEÇMİŞ

DOWNLOAD CV

Okan Tangücü 4 şubat 2000 yılında İstanbul'da doğdu.

2007 ve 2014 yılları arasında; Sözün Bittiği Yer (Umut Macit), Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım (Ali), Karışık Kaset (Melih) sinema filmlerinde, 2006-2010 yılları arasında; Benden Baba Olmaz (Efe), Yalancı Romantik (Efe), Sıkı Dostlar (Murat), Komedi Türk (skeç), Deli Saraylı (Küçük Esad), Ayrılık (Mehmet) adlı tv dizilerinde yer alan Okan Tangücü, aynı zamanda bu yıllar arasında Süper Kardeşler adlı bir tv filminde de yer almıştır.

Romantika adlı müzikalde "Said "rolü ile tiyatro sahnesine de çıkmış olan Okan Tangücü ayrıca 2009 yılında  Doğa Kolejleri arasında yapılan dans yarışmasında 1.lik ödülü almıştır. Okan Tangücü halen Anadolu lisesinde eğitimine devam etmektedir.

Filmografi
Karışık Kaset (Film 2014)
Deli Saraylı (TV Dizisi 2010)
Ayrılık (TV Dizisi 2009)
Komedi Türk (TV Dizisi 2008)
Yalancı Romantik (TV Dizisi 2008)
Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım (Film 2007)
Benden Baba Olmaz (TV Dizisi 2007)
Sözün Bittiği Yer (Film 2007)